OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALDIK

OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALDIK

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı.

03.03.2021 292

03-03-2021"Okulum Temiz Belgesi"ni Okul üdürümüz İsmail OKUTAN ve Okulumuz Müdür Yardımcısı Fatih YALÇIN,  Altındağ İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Rasim ASKER'den aldı. 

Meb ve TSE işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında okulumuzda yapılan incelemelerde hijyen şartlarını eksiksiz bir şekilde sağlayan okulumuza MEB Standardizasyon ve Kalite Birimi tarafından "Okulum Temiz Belgesi" takdim edildi.. Bu anlamlı belgenin okulumuza takdiminde emeği geçen ve Proje Koordinatörü Okulumuz Müdür Yardımcısı Fatih YALÇIN'a,  ve emek veren  tüm personelimize teşekkür ediyorum.

                                               İsmail OKUTAN

                                                 Okul Müdürü