OKUL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL OKUTAN'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL OKUTAN'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

 Okul müdürümüz İsmail OKUTAN'ın öğretmenler günü mesajı:

Öğretmenler olarak öyle güzel  öyle kutsal bir meslek icra ediyoruz ki dilimdeki kifayetsiz kelimelerle bunu anlatmakta güçlük çekiyorum. Bu mesleğin kutsallığı insanlığın efendisi tarafından "Ben ancak bir muallim olarak gönderildim," sözüyle tescillenmiştir.

24.11.2020 186

Okul müdürümüz İsmail OKUTAN'ın öğretmenler günü mesajı:

Çok kıymetli öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler olarak öyle güzel  öyle kutsal bir meslek icra ediyoruz ki dilimdeki kifayetsiz kelimelerle bunu anlatmakta güçlük çekiyorum. Bu mesleğin kutsallığı insanlığın efendisi tarafından "Ben ancak bir muallim olarak gönderildim," sözüyle tescillenmiştir.

Yeryüzünün en kutsal mesleğiyle insanlığın en yüce ideallerini öğreten tüm öğretmenlerimizin gününü ilk defa öğrencisiz bir öğretmenler günü geçirmenin hüznüyle, en müatesna duygularımla kutluyorum. Bu talihsiz salgın nedeniyle öğretmenler günümüz buruk geçse de öğrencilerimizden uzaktan alacağımız bir demet sevgi, bir tutam gülücük, alıngan ve masum bir bakış, "ellerinden öperim öğretmenim"diyen sıcak bir söz mutlu olmamıza yetecektir, başka bir şey de istemeyiz. İnce ve narin ellerimizle nazikçe hamurunu yoğurduğumuz nesiller bu ülkeye ne kadar faydalı olursa biz de o kadar mutlu olup gurur duyacağız.

Senede bir gün değil her gün hatırlanmak, her gün kıymet görmek temennisi ile iyi ki varsınız, iyi öğretmensiniz, iyi ki birlikte görev yapıyoruz. Güzelliklerle ve güzel insanlarla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamanızı diliyorum.
Hoşca kalın, hoşnut kalın.