OKUL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL OKUTAN'IN 2. DÖNEM MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL OKUTAN'IN 2. DÖNEM MESAJI

Okul Müdürümüz İsmail OKUTAN' ın İkinci Dönem Mesajı:

03.02.2020 532

Okul Müdürümüz İsmail OKUTAN' ın İkinci Dönem Mesajı:

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Eğitim tesadüflere bırakılamayacak kadar hayati öneme sahiptir. Eğitim bizim için kadim bir davadır. Bu dava kendi değerlerine, kendi kültür ve medeniyetine bağlı nesiller yetiştirme davasıdır.  Bu bilinçle ve yeni bir heyecanla başlayacağız ikinci dönemimize. Şimdi taze ve yeni bir başlangıç yapma zamanıdır.

Sadece kendisi için değil, tüm İnsanlık için çalışabilen, ilme ve bilime sevdalı, kendi kültürüne bağlı, etrafına duyarlı, kaliteli, ahlaklı çocuklar yetiştirmek için var gücümüzle çalışmak en önemli görevimizdir.

Eğitim meselesi bizim en önemli meselemizdir. Eğitim aslında bir gelecek projesidir. Öznesi insandır, girdisi de çıktısı da insan olan tek alandır. Bir kültür ve medeniyet meselesidir.

Yeniden Büyük Türkiye hedefleri doğrultusunda; öğretmen, veli, öğrenci hepimiz, omuz omuza yürümek durumundayız. Eğitimdeki başarı tüm toplumu ve tüm ülkeyi etkileyecek başarıdır. Bundan dolayıdır ki geleceğimiz ve ükemiz adına eğitimde şahlanışı yaşamak zorundayız. Öncelikle eğitim alanında başarmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Çünkü eğitim tesadüflere bırakılamayacak kadar hayati öneme sahiptir

En büyük zevk geleceğimiz için, çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için çalışmaktır.

2019-2020 öğretim yılı ikinci döneminin ülkemize, milletimize, eğitim camiasına, tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını Rabbimden temenni ediyorum.

İsmail OKUTAN
Altındağ Polis Amca İlkokulu Müdürü