HASRET SONA ERDİ, OKULUMUZ ŞENLENDİ

İstiklal Marşı töreni ile birlikte büyük bir heyecan ve istekle yeniden eğitim öğretime başladık. Çocuklarlarla biribirimizi çok özlemiştik.

03.03.2021 360

03-03-2021Talihsiz bir şekilde kör bir kurşuna hedef olur gibi hayatımızı zindana çeviren  o meşum ve ceberrut pandemi nedeniyle bir yıla yakın zamandan beri okullar çocuklardan mahrum, çocuklardan ayrı kaldımıştı bu yüzden mahzun ve üzgün olan okullar nihayet normelleşme tedbirleri kapsamında çocuklarla buluşup hasret giderdi. Okulumuzun bahçesi ve koridorları da çocuklarla, çocuk sesleriyle, çocuk sevgisiyle şenlendi. 02.03.2021 tarihinde okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz İstiklal Marşı töreni ile birlikte Yeniden Büyük Türkiye ideali ile büyük bir heyecan ve istekle yeniden eğitim öğretime başladık. Çocuklarlarla biribirimizi çok özlemiştik. Allah çocuklarımızı korusun, milletimize bir daha böyle günler göstermesin. Hastalıksız, mikropsuz, olaysız, temiz bir hayat, temiz br toplum ve temiz bir okul dönemi diliyorum.