18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106. YILI VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

OKLUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106. YILI VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

23.03.2021 455

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yılı ve Şehitleri Anma Günü Programı okulumuz bahçesinde Covit 19 tedbirlerine uyularak düzenlendi.

Okulumuzda 18.03.2021 Perşembe günü yapılan program, tüm şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programa; Okul Müdürümüz İsmail OKUTAN, Müdür Yardımcımız Fatih YALÇIN, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından okul Müdürümüz İsmail OKUTAN, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi. 3/B sınıfından iki öğrencimizin sunuculuk yaptığı programda Öğrenciler tarafından şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Programın  hazırlanmasında emeği geçen tüm Öğretmen ve öğrencilerimize, programa katılan velilerimize  teşekkür ederiz.